Accessoires

Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!

Groot aantal accessoires

Naast vlaggenmasten zijn er vanzelfsprekend een groot aantal accessoires verkrijgbaar, een greep uit ons assortiment vindt u hieronder. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor aangepaste accessoires nagenoeg onbeperkt! Neem contact met ons op en leg ons uw wensen voor, wij bespreken deze graag met u.

Banierhoudersysteem

De mast is natuurlijk een middel om de vlag in top te houden. Het gaat tenslotte om communicatie; een boodschap die u door middel van vlaggen wilt uitdragen. Om die boodschap ook bij windstil weer goed zichtbaar te laten zijn werd een banierhouder ontwikkeld. Bij dit systeem zorgt een 360° roterende uithouder ervoor dat de vlag strak uithangt en de boodschap duidelijk leesbaar is. 

ISS anti-diefstal systeem

Dit vernuftige systeem behoeft geen aanbeveling meer. Sinds 1994, met een nominatie voor de innovatieprijs, is het systeem onmisbaar gebleken bij permanente vlagvoering. Het ISS-systeem maakt de vlaggenmast vrijwel ontoegankelijk voor vandalisme, want de vlaggenlijn blijft inwendig in de mast achter slot en grendel. Het koord slijt en veroudert minder snel en tevens behoort hinderlijk gekletter van het koord tegen de mast tot het verleden.
Het ISS-systeem: de garantie om uw vlaggen probleemloos in de lucht te houden.

Roterende sierknoppen

Alle onze polyester vlaggenmasten worden standaard uitgevoerd met een goud, zilver of oranjekleurige roterende sierknop, ter voorkoming van het wikkelen van de vlag om de mast.

Naast deze sierknop zijn diverse andere kleuren en modellen leverbaar, in zowel kunststof als metalen uitvoeringen.

Gevelstokken en toebehoren

Standaard leverbaar in diverse uitvoering en materiaalsoorten. Gevelstokken zijn leverbaar in zowel hout als aluminium.

De aluminium vlaggenstok is licht van gewicht, uitermate duurzaam en leverbaar in stralend wit of blank geanodiseerd.

Gevelstokhouders zijn leverbaar in een aluminium en polyester uitvoering. Als accessoires zijn leverbaar een handystick en vlagcorrector.

Delen