Vlaggen

Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!
Vlaggencentrum, kwaliteit op hoog niveau!

De nationale driekleur, laat maar waaien, laat maar wapperen!

Nationale feestdagen, regionale of lokale festiviteiten, vlagvertoon draagt bij aan de sfeer en aan gezamenlijke emoties.

We drukken er onze gemeenschappelijke vreugde en trots mee uit, maar ook waardering en respect. En zelfs in perioden van rouw vervult de vlag een belangrijke symbolische functie. Een mooie vlag met heldere, frisse uitstraling: de Nederlandse driekleur. Uitgevoerd in drie banen slijtvast gloriedoek komt deze vlag het best tot zijn recht. Vanzelfsprekend is de vlag uit voorraad leverbaar in alle standaardformaten, al dan niet in combinatie met een oranje wimpel.

De verhouding tussen het formaat van de vlag en de vlaggenmast moet natuurlijk wel juist zijn.

Afmeting stok/mast: formaat vlag

2 meter stok 100 x 150 cm
3 meter stok 120 x 180 cm
5 meter mast 120 x 180 cm
6 meter mast 150 x 225 cm
7 meter mast 200 x 300 cm
8 meter mast 225 x 350 cm
9 meter mast 300 x 450 cm
10 meter mast 300 x 500 cm
12 meter mast 300 x 600 cm

Landenvlaggen, kwaliteit op wereld niveau!

Een indrukwekkend schouwspel, al die vlaggen in top. Vertegenwoordigers van de landen bezoeken elkaar. De gasten worden verwelkomd met hun vlag. De wereld wordt steeds kleiner. Zo komt u goed voor de dag en ontvangt u uw gasten stijlvol. Nagenoeg kunnen wij allerlei soorten landenvlaggen leveren. Als onze landenvlaggen worden vervaardigd van spunpolyester, de sterkste doekkwaliteit in de markt. De vlaggen zijn dubbelnaalds gezoomd en afgewerkt met broekingsband en clips.

Provincievlaggen, op z’n provinciaals!

We zijn trots op onze provincie en kunnen doormiddel van prachtige provincievlaggen deze boodschap over brengen. Nederlandse provincies winnen steeds meer in populariteit. De eigen identiteit van de regio wordt steeds belangrijker, o.a. te zien aan de stijgende belangstelling voor regionale radio en televisie, regionale muziek enzovoort. Hiermee wordt de vraag en het gebruik naar provincievlaggen steeds groter. Alle provincievlaggen van Vlaggencentrum zijn leverbaar in verschillende formaten en vervaardigd van spunpolyester de sterkste doekkwaliteit in de markt. De vlaggen zijn dubbelnaalds gezoomd en afgewerkt met broekingsband en clips.

Reclame vlaggen, breng naar buiten waar u voor staat!

Een naam of logo, een pakkende boodschap of een sfeervol beeld. U heeft er baat bij dat u gezien wordt. Daar investeert u jaarlijks veel energie en geld in. U adverteert, u laat brochures maken, u presenteert zich via internet. Ook uw directe bedrijfsomgeving heeft baat bij een een sterke aankleding, zodat klanten en prospects direct weten waar u voor staat. Doek is daarvoor een krachtig, sfeervol medium. De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt.

De nagenoeg onbeperkte mogelijkheden ten aanzien van reclamevlaggen en banieren, al dan niet voorzien van uw eigen naam en/of logo maken het geheel compleet! Reclamevlaggen zijn een perfect medium om het imago van uw bedrijf of instelling te versterken. Onze vlaggen zijn vervaardigd van een kwalitatief hoogwaardig glanspolyester doek. Wij leveren diverse soorten vlaggen in diverse afmetingen en elke bedrukking van uw keuze.

Uw uitstraling, onze specialiteit!

Met een sprekende bedrijfsvlag, fier wapperend in de wind, geeft u een duidelijk visitekaartje af. U bent van afstand herkenbaar; uw huisstijl, uw merkbeeld of uw centrale boodschap komen optimaal tot hun recht. En u voegt een sfeervol en stijlvol element toe aan uw bedrijfslocatie.Het ontwerp, de uitvoering en de kwaliteit van uw bedrijfsvlag moeten de kenmerken van u onderneming weerspiegelen. Daar zetten we als Vlaggencentrum voor in. Wij adviseren u over de beste combinatie van doeksoort en druktechnieken, die de juiste weergave van uw boodschap garandeerd.

Beachvlaggen, voor binnen & buiten!

Beachvlaggen zijn ideaal te gebruiken bij buiten-evenementen, maar ook voor indoor-evenementen zullen deze opvallende vlaggen de aandacht trekken. Onze beachvlaggen worden compleet geleverd met een grondboor in een mooie draagtas. De onderste delen van de beachvlag zijn van aluminum, de bovenste van fiberglass. De beachvlaggen zijn leverbaar in verschillende vormen en afmetingen. Als extra accessoires zijn ook een kruisvoet met waterzak of een zware voetplaat leverbaar.

Delen